Israel, atacat cu tiruri de rachete

367
Israel, atacat cu tiruri de rachete - israel-1350545998.jpg
Forțele aeriene israeliene au efectuat un raid asupra unui obiectiv al Hamas în Fâșia Gaza în noaptea trecută, la câteva ore după tirul a două rachete palestiniene spre sudul Israelului ce nu a făcut victime, potrivit unor surse concordante.
Lovitura aeriană a vizat un obiectiv aparținând Hamas, la putere în Gaza, situat în sudul orașului Gaza, au precizat surse medicale și din poliție palestiniene. Raidul nu a făcut răniți, potrivit acestor surse, citate de AFP.

Armata israeliană a afirmat la rândul ei, într-un comunicat, că aviația sa "a vizat un sit de activitate teroristă în nordul Fâșiei Gaza. O lovitură directă a fost confirmată".

"Situl a fost vizat ca represalii pentru un atac cu rachete asupra sudului Israelului", a adăugat armata.

Miercuri, două rachete trase de grupuri armate palestiniene din Gaza au căzut în sudul Israelului fără să provoace victime sau pagube, potrivit poliției israeliene.

La începutul zilei de miercuri, o lovitură aeriană israeliană a lovit deja un obiectiv de "activitate teroristă în nordul Fâșiei Gaza", a declarat armata.

Acest raid aerian a intervenit ca răspuns la un tir anterior de rachetă lansată marți seară asupra unei zone locuite din sudul Israelului, ce a provocat daune minore la o casă și reacții de panică, potrivit poliției.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2746 secunde