Ion Iliescu rămâne la Terapie intensivă

154
Ion Iliescu rămâne la Terapie intensivă - ioniliescuafostoperatcumadecursi-1554288480.jpg

Articole recomandate

Ion Iliescu rămâne, în continuare, internat la terapie intensivă la Institutul C.C Iliescu, după intervenția de zilele trecute, potrivit România TV. Deși medicii spuneau că de miercuri ar putea să îl transfere într-un salon, deocamdată s-a decis ca Ion Iliescu să rămână în continuare la Terapie intensivă.


Medicii au stabilit că deși Ion Iliescu se recuperează bine după intervenția la care a fost supus în 1 aprilie, fostul președinte trebuie să rămână sub strictă supraveghere medicală din cauza vârstei înaintate, informează România TV.

Ion Iliescu a fost internat, luni, la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din cauza unor probleme cardiace. Diagnosticul medicilor a fost pericardită hemoragică. Fostul președinte Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a fost operat în aceeași zi.


"În după-amiaza zilei de 1 aprilie, domnul Ion Iliescu, fost președinte al României, a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare 'Prof. C.C. Iliescu' cu diagnosticul de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă. După evaluare și pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale cu un rezultat final foarte bun", precizează reprezentanții spitalului, într-un comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4705 secunde