Incendiu la mormântul omului de afaceri George Naghi

414

Mormântul lui George Nagi din Cimitirul "Sfântul Gheorghe" din municipiul Călărași a luat foc, duminică, fiind distruse total crucea, un tablou cu cu fotografia omului de afaceri și coroanele de flori și parțial placa din marmură, incendiul a fost stins pompieri, transmite Mediafax.Localnicii care au trecut prin cimitir duminică dimineață spun că la un moment dat la mormântul fostului patron al Aldis au apărut doi tineri, un băiat și o fată, care însă nu ar fi aprins niciun foc, după care au văzut că s-a declanșat un incendiu.

La fața locului a mers un echipaj de pompieri militari care a lichidat în câteva minute incendiul.

"Am ajuns imediat la fața locului. Incendiul a fot rapid localizat și lichidat, iar primele cercetări arată că focul a izbucnit de la lumânările aprinse în preajma mormântului." a declarat plt. maj. Mirel Roman de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Călărași.

În urma incendiului au fost distruse în totalitate crucea, un tablou cu fotografia omului de afaceri și coroanele de flori și parțial placa din marmură.

Patronul producătorului de mezeluri Aldis, George Naghi (59 de ani), a decedat, în 7 august, iar soția sa, Alina (54 de ani), a fost rănită grav în urma unui accident nautic care a avut loc pe Brațul Borcea al Dunării.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4501 secunde