INCENDIU DEVASTATOR! Un cartier întreg, evacuat

172
INCENDIU DEVASTATOR! Un cartier întreg, evacuat - incendiu62639000-1512594041.jpg

Articole recomandate

Un al treilea incendiu puternic a izbucnit miercuri în apropiere de Los Angeles, iar sute de pompieri se luptă ca acesta să nu nu se extindă. Mai multe locuințe au fost însă deja mistuite, inclusiv pe cea a miliardarului Rupert Murdoch.

Autoritățile au trecut deja la evacuarea mai multor zone. Majoritatea cartierelor afectate sau amenințate sunt cartiere rezidențiale. Spre exemplu, locuitorii din Mandeville Canyon, unde locuiesc Gwyneth Paltrow și Ari Emmanuel, au fost anunțați în jurul orei locale 09.00 (ora 19.00, ora României) să fie pregătiți de evacuare. Locuitorii din Bel Air au fost deja evacuați. În această zonă rezidențială se află case de zeci de milioane de dolari.

Vântul suflă cu 40 km/oră, astfel că intervenția pompierilor de lichidare a incendiului este îngreunată. NBC 4 relatează că printre locuințele mistuite de flăcări se află și cea a mogulului media Rupert Murdoch, valoarea vilei acestuia fiind estimată la 30 de milioane de dolari.

În același timp, ca urmare a haosului creat în oraș, conducerea celebrei universități UCLA a anunțat suspendarea tuturor cursurilor pentru ziua de miercuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8789 secunde