Incendiu devastator la Londra. Un bloc turn a ars din temelii

216
Incendiu devastator la Londra.  Un bloc turn a ars din temelii - incendiu-1497444154.jpg

Articole recomandate

Uriașul incendiu care a distrus, în noaptea de marți spre miercuri, un imobil de locuințe în vestul Londrei a făcut până în prezent mai mulți morți și zeci de răniți, informează AFP și Reuters. 


"Avem acum 50 de pacienți duși la cinci spitale din Londra, în urma incendiului de la Grenfell Tower", a declarat Stuart Crichton, directorul-adjunct pentru operațiuni la London Ambulance Service, după ce anunțase anterior că există 30 de răniți. 


La rândul său, șefa echipelor de pompieri din capitala britanică a anunțat cu puțin timp înainte că există mai mulți morți în acest incendiu. "Nu pot confirma o cifră concretă pentru moment din cauza dimensiunii și complexității imobilului", a afirmat Dany Cotton, responsabilă a London Fire Brigade, într-o declarație de presă. "În cei 29 de ani de când lupt cu focul, nu am mai văzut un incendiu de asemenea anvergură", a declarat Cotton. 


Blocul-turn de 24 de etaje și 120 de apartamente era aproape calcinat, după ce a fost mistuit de flăcări o bună parte din noapte. 


Bilanțul riscă să se agraveze, în condițiile în care martori au declarat că persoane se mai află încă în interiorul clădirii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5706 secunde