Incendiu de amploare, în Neamț: Un bărbat de 88 ani, salvat de pompieri din casa cuprinsă de flăcări

151
Incendiu de amploare, în Neamț: Un bărbat de 88 ani, salvat de pompieri din casa cuprinsă de flăcări - pompieri-1633358165.jpg
Un bărbat în vârstă de 88 ani, din localitatea Viişoara, județul Neamț, a fost salvat, luni, de pompierii voluntari, din locuinţa care a fost cuprinsă de un incendiu.


Potrivit Realitatea.net, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case şi la mai multe anexe gospodăreşti construite în prelungire.

,,Proprietarul locuinţei, în vârstă de 88 de ani, se afla într-una din anexele gospodăreşti. Acesta a fost evacuat din interiorul anexei de către voluntarii de la SVSU Alexandru cel Bun şi alţi cetăţeni aflaţi la locul evenimentului. Acesta a suferit atac de panică", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care se întorcea de la o misiune, a oprit la locul evenimentului şi i-a acordat îngrijiri medicale bătrânului, informează Agerpres.

Acesta a refuzat să fie transportat la spital.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7483 secunde