Important lider terorist, ucis de o dronă

211
Important lider terorist, ucis de o dronă - liderterorismucis-1468495391.jpg
Coordonatorul atacurilor din 2014 asupra unei școli din Pakistan, în care au murit peste 150 de persoane, majoritatea copii, a fost ucis în Afganistan, într-un atac al unei drone americane, informează site-ul agenției Reuters.

Generalul Asim Bajwa, directorul general al departamentului de media al Armatei pakistaneze, a anunțat, într-un mesaj pe rețeaua de socializare Twitter, asasinarea lui Umar Narai, cunoscut și sub numele de Khalifa Umar Mansoor sau Khalid Khurasani.

Armata americană a confirmat efectuarea unor atacuri aeriene antiteroriste în provincia estică afgană Nagarhar, fără a conferi însă alte detalii.

Mișcarea talibanilor pakistanezi nu a făcut niciun comentariu oficial. Unul dintre membrii grupării a declarat că gruparea a decis să nu facă niciun fel de declarație până când nu va fi ales un nou succesor.

Atacul cu drone împotriva unui lider insurgent a fost al doilea de acest fel, în mai puțin de două luni. În mai, Mullah Mohammad Akhtar Mansour, liderul Mișcării Talibane Afgane, a fost ucis, de asemenea, de o dronă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7815 secunde