IMAGINILE ZILEI / Dezastru fără precedent, lăsat de uraganul Dorian, în urma sa

149
IMAGINILE ZILEI / Dezastru fără precedent, lăsat de uraganul Dorian, în urma sa - bahamas21-1567585203.jpg

Articole recomandate

Insula Abaco din Bahamas încă se află sub apele aduse de către uraganul Dorian, care era încadrat în categoria 5 de periculozitate, cea mai mare, atunci când a lovit țărmurile statului din Caraibe. Primul-ministru Hubert Minnis a inspectat din avion insula era imaginile arată proporțiile dezastrului.






Cel puțin 61.000 de persoane afectate de uraganul Dorian în Bahamas ar putea avea nevoie de ajutor alimentar, a anunțat Organizația Națiunilor Unite, care așteaptă undă verde din partea guvernului pentru a lansa o misiune de evaluare pe teren, relatează AFP. 


Uraganul Dorian a continuat să facă ravagii în noaptea de luni spre marți în Bahamas, unde a provocat cel puțin cinci decese, a anunțat premierul țării, care a evocat o "tragedie istorică" pentru arhipelagul din Caraibe lovit de vânturi extrem de violente și de valuri care au depășit acoperișurile multor case. Uraganul s-a menținut deasupra insulei Grand Bahama și în cea mai mare parte a zilei, cu ploi torențiale și vânturi extrem de puternice. 




După trecerea sa devastatoare prin Bahamas, uraganul ar urma să ajungă pe coastele Statelor Unite, în această seară și miercuri. Câteva milioane de persoane din Florida, Georgia și Carolina de Sud au primit ordin să evacueze zonele de coastă. 






sursa: libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9955 secunde