Igor Dodon își acuză guvernul de tensionarea relațiilor moldo-ruse

226
1
Igor Dodon își acuză guvernul  de tensionarea relațiilor moldo-ruse - igor-1503406156.jpg

Articole recomandate

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a acuzat guvernul de la Chișinău că nu evaluează cu aceeași măsură declarațiile făcute de politicieni din Federația Rusă și România, afirmând că, dacă în cazul unor comentarii venite din Rusia, executivul moldovean reacționează cu promptitudine, atunci când acestea vin din România, oficialii moldoveni păstrează tăcerea, relatează portalul Deschide.md.

El a făcut această declarație, în care a acuzat guvernul moldovean de "duble standarde", într-un interviu acordat agenției de presă ruse TASS.

Igor Dodon a profitat de ocazie pentru a ataca Partidul Democrat (de la guvernare) și partenerii externi ai acestuia, SUA și România.

"Mass-media controlate de coaliția de guvernare moldoveană abundă în știri despre planurile militariste ale Rusiei, despre care se spune că vrea să acapareze sudul Ucrainei, prin declanșarea unui război pe Nistru, și să înlăture de la putere autoritățile proeuropene de la Chișinău și Kiev. Sunt ajutate în mod activ de colegii lor din România, care nu sunt interesați în rezolvarea problemei transnistrene și reunificarea țării noastre, întrucât aceasta ar pune capăt planurilor lor de anexare a Moldovei", a declarat Dodon. 

Comentează știrea

varful moldoveanu
23 august 2017
DODOANE,DODOANE...

ESTI, DODONULE, O JAVRA NENOROCITA CU ZGARDA SI LANT RUSESC. ZGARDA DIN PIELEA IMPUTITA A UNEI CIZME SOVIETICE SI LANTUL RUGINIT.UN TRADATOR AL NATIUNII ,UN LINGE CUR SOVIETIC. ESTI ATAT DE PROST INCAT NU AI PRICEPUT CA RUSII TE TIN ACOLO CA O PAPUSA DE CARPA DE CARE CAND NU O SA MAI AIBA NEVOIE O S-O ARUNCE IN LATRINA DIN FUNDUL CURTII. ASA CUM AU FACUT DE LA CNEZATUL KIEVULUI PANA AZI.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1028 secunde