Hackerul vedetelor, "Micul Fum", a fost prins

579
Hackerul vedetelor,

Articole recomandate

Hackerul vedetelor, supranumit "Micul Fum", a fost prins la Arad. El a spart conturile de mail ale unor vedete și a făcut publice discuțiile private ale acestora. "Micul Fum" va fi adus la București pentru audieri.

Un hacker, supranumit Micul Fum, a spart la jumătatea lunii iulie adresele de e-mail ale vedetelor Pro TV, folosindu-se de conturile lor de pe Facebook, apoi le-a publicat pozele și mesajele private, atât de pe adresele personale, cât și din inboxul de pe rețeaua de socializare.

Printre cei cărora le-au fost sparte adresele de email se află Corina Caragea, Roxana Cihulescu și Dragoș Moștenescu. Hackerul a postat și pozele personale ale vedetelor, unele semi-nud.

Pro TV a anunțat, la acea vreme, că a depus deja o plângere și că va acționa în justiție pe oricine va folosi datele private ale vedetelor postului.

Contactat pe profilul său de Facebook, "Fum Micul", acolo unde a postat fotografii și mesaje private ale vedetelor cărora le-ar fi spart mailurile, hackerul a vorbit pentru adevarul.ro despre motivele pentru care a făcut acest gest. El a spus că gestul său a fost un omagiu în cinstea unei vedete autentice, Mădălina Manole, numind vedetele postului TV ca fiind "de carton".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3703 secunde