Guvernul german și-a exprimat solidaritatea cu victimele de la Münster

186
Guvernul german și-a exprimat solidaritatea  cu victimele de la Münster - guvernul-1523276492.jpg

Articole recomandate

Guvernul german și-a exprimat solidaritatea cu victimele atacului care a avut loc în orașul Münster, din nord-vestul Germaniei, unde o furgonetă a intrat în mulțimea de oameni care se aflau pe terasa unui local din centru, informează EFE. Potrivit Ministerului de Interne german, cel puțin patru persoane și-au pierdut viața în incident.

"Vești îngrozitoare din Münster. Poliția din Renania de Nord-Westphalia ne ține la curent. Gândurile noastre sunt alături de victime și de rudele acestora", a scris o purtătoare de cuvânt a guvernului, Ulrike Demmer, pe Twitter.

"Mulțumiri tuturor serviciilor de urgență. Trebuie să facem tot posibilul pentru a lămuri ceea ce s-a întâmplat", a scris pe Twitter ministrul Justiției, Katarina Barley.

Poliția a confirmat că există morți și răniți, a sigilat zona și a cerut oamenilor să evite centrul orașului, frecventat în mod normal de numeroși cicliști. Potrivit unor surse din poliție citate de mass media locale, șoferul furgonetei s-a sinucis după comiterea faptei. Poliția a anunțat că nu mai caută și alți suspecți și a confirmat că mai multe persoane și-au pierdut viața în incident.

"Șoferul s-a sinucis, împușcându-se", a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției, care a precizat că circa 30 de persoane au fost rănite, dintre care șase sunt în stare foarte gravă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5212 secunde