Guvernul francez A CEDAT! Va renunța la majorarea taxei pentru carburanți

105
Guvernul francez A CEDAT! Va renunța la majorarea taxei pentru carburanți - protestvestelegalbene229833900-1543912440.jpg

Articole recomandate

Guvernul francez a anunțat luni că va suspenda creșterea taxei la carburanți, după ce aproximativ 136.000 de persoane au participat sâmbătă la protestele organizate în Franța de Mișcarea "Vestelor galbene", relatează site-ul postului BBC.


Proteste majore au fost înregistrate în Franța, în utlimele trei weekenduri, după ce Guvernul anunțase că va scumpii carburanții.


Premierul Edouard Philippe a încercat să ajungă la un compromis cu protestatarii, însă reprezentanții Mișcarii "Vestelor Galbene" au anulat întâlnirea pe care ar fi trebui să o aibă marți cu oficialul francez.

Mai mulți membri ai mișcării au anunțat că au primit amenințări cu moartea, pentru a nu intra în negocieri cu Guvernul francez.

Cel puțin 263 de persoane au fost rănite în cursul protestelor de la Paris, iar 412 indivizi acuzați de implicare în violențe au fost reținuți, a transmis Ministerul de Interne.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 04 Decembrie 2018
Stire din Actual : IMAGINEA ZILEI / Cu sicriul în metrou
Pagina a fost generata in 0.8675 secunde