Grecia va înceta să mai achite 40.000 de pensii primite pe nedrept

195
Grecia va înceta să mai achite  40.000 de pensii primite pe nedrept - grecia-1331822498.jpg

Articole recomandate

Grecia a identificat 40.000 de pensii primite pe nedrept pe care va înceta să le mai achite, a anunțat ministrul Muncii, în momentul în care Gu-vernul se străduiește să limiteze cheltuielile care au condus țara în pragul falimentului.

Ministrul George Koutromanis a avertizat de asemenea că pensionarii care primesc pensiile în mod corect ar putea suferi noi reduceri ale sumelor acordate, deși acestea au mai fost tăiate cu 40 la sută în ultimii doi ani, dacă Grecia nu reușește să iasă din recesiunea care o afectează pentru al cincilea an consecutiv.

"Dacă recesiunea continuă în 2013, 2014 și 2015, nu trebuie să ne așteptăm să avem același nivel al salariilor și pensiilor" , a declarat ministrul în Parlament, citat de agenția de presă semioficială Ana.

Ministerul grec de Finanțe anunțase marți că va verifica pensiile foștilor funcționari publici pentru a-și actualiza listele și a identifica eventuale fraude.

Această operațiune intervine după scandaluri care au ilustrat deficiențele administrației elene, care au condus la achitarea pensiilor unor persoane decedate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Actual : Grecia e salvată, urmează Spania
Pagina a fost generata in 0.3259 secunde