Grecia ar putea scăpa de datoriile istorice dacă va construi centre pentru deportarea imigranților

113
Grecia ar putea scăpa de datoriile istorice dacă va construi centre pentru deportarea imigranților - imigrantigrecia-1457359307.jpg

Articole recomandate

Grecia ar putea să-și plătească datoriile către creditorii internaționali prin construirea unor centre de deportare a imigranților, oferind o soluție alternativă blocului european în gestionarea crizei migrației, a pledat președintele ceh Milos Zeman.

Într-un interviu acordat postului TV ceh Prima, Zeman a declarat că unul dintre consilierii săi a venit cu această idee, "o idee originală prin care ar fi împușcați doi iepuri dintr-o lovitură".

"Centrele de detenție ar putea fi construite pe insulele grecești de unde imigranții care ajung în Europa ar urma să fie deportați și astfel Grecia, prin menținerea acestor centre de detenție, ar putea să-și plătească datoriile față de creditorii internaționali", a explicat președintele ceh, care se opune vehement primirii de imigranți în țară.

Zeman a declarat, în mai multe rânduri, că integrarea comunităților musulmane în statele europene este practic imposibilă și a clasificat fluxul de imigranți din Europa drept o "invazie organizată".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1291 secunde