Gigi Becali, Despre momentul în care se va călugări: ,,Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo”

212
Gigi Becali, Despre momentul în care se va călugări: ,,Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo” - becali-1633441752.jpg
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, şi-a anunţat de mai multă vreme intenţia de a se călugări, iar acum a venit cu noi precizări în acest caz.



Potrivit Realitatea.net, acesta apare tot mai puţin în lumina reflectoarelor, iar la nunţi, botezuri sau alte petreceri de acest gen a început să meargă tot mai rar.


nsă, un singur lucru îl mai împiedică pe omul de afaceri să facă acest pas, familia. Gigi Becali anunţă că visul de a se călugări l-ar putea realiza în viitor, mai exact peste vreo 15 ani, după ce lasă totul în ordine.

,,Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil.’‘, a declarat Gigi Becali, pentru Cancan.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5712 secunde