Gestul SCANDALOS al locatarilor unui cartier! Totul, ca să nu își murdărească mașinile!

1614
Gestul SCANDALOS al locatarilor unui cartier! Totul, ca să nu își murdărească mașinile! - horrorasantibirdspikesspottedinc-1513704117.jpg

Articole recomandate

Locuitorii bogați ai unui cartier exclusivist din Bristol, Marea Britanie, au reușit să înfurie pe toată lumea după ce pe rețelele sociale au apărut fotografii cu găselnița lor pentru a-și păstra mașinile curate. 


Ideea celor din cartier pentru a-și păstra mașinile curate a fost amplasarea unor "țepi anti păsări" pe crengile unor copaci situați chiar deasupra unei parcări. Țepii au fost "capsați" pe crengile a doi copaci, pentru a împiedica păsările se se așeze sau să își facă un cuib și, astfel, să prevină găinățarea pe automobilele luxoase ale locuitorilor cartierului.


Cei care au observat găselnița sunt revoltați, pentru că ei cred că nu este firesc să acoperi cu țepi copacii doar pentru a proteja o parcare. 


Țepii împotriva păsărilor sunt folosiți, în general, în zona centrelor comerciale, dar nu s-au întâlnit, scrie The Independent, până acum cazuri în care țepii să fie urcați în copaci, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5004 secunde