Gest șocant făcut de Kim Jong Un! Cinci oficiali din Securitate, executați cu sânge rece

246
Gest șocant făcut de Kim Jong Un! Cinci oficiali din Securitate,  executați cu sânge rece - gestsocant-1488297183.jpg

Articole recomandate

Potrivit serviciilor secrete din Coreea de Sud, Kim Jong Un a executat cinci oficiali din Securitate pentru că ar fi falsificat mai multe rapoarte. Informațiile au ieșit la iveală în cadrul unei reu-niuni restrânse, în contextul în care Malaysia anchetează asasinarea prin otrăvire a lui Kim Jong-Nam, fratele vitreg al liderului de la Phenian.

Phenianul nu a decla-rat nimic publicului des-pre Kim Won-hong sau despre presupusele exe-cuții de la ministerul pe care l-a condus.

Potrivit agenției de spionaj sud-coreene, cei cinci oficiali nord-coreeni, ce făceau parte din De-partamentul Securității de Stat, au fost executați cu tunuri antiaeriene din cauza unor informații false oferite liderului de la Phenian.

Nu este încă clar ce tip de informații false ar fi oferit și nici modul în care au fost obținute aceste date de către agenția de spionaj a Coreei de Sud.

În luna august 2016 au fost uciși în acest mod doi oficiali pentru nesupunere față de liderul Kim Jong Un.

A mai avut loc o execuție cu un tun antiaerian pentru lipsa de loialitate și respect față de Kim Jong-Un, fiind ucis Ministrul Nord-Coreean al Apărării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5818 secunde