Germania va cheltui 78 de miliarde de euro pentru migrație

150
Germania va cheltui 78 de miliarde de euro pentru migrație - germania-1526817852.jpg

Articole recomandate

Germania intenționează să cheltuiască în jurul a 78 de miliarde de euro privind problemele legate de migrație până în 2022, incluzând 31 de miliarde de euro pentru a combate cauzele profunde care îi fac pe oameni să-și părăsească casele și să se îndrepte spre Europa, informează publicația Der Spiegel. 


Publicația menționată citează un proiect de document elaborat de Ministerul de Finanțe german, care estimează cheltuielile federale la aproximativ 70 miliarde euro până în 2022, plus opt miliarde de euro suplimentare pe care guvernul federal a acceptat să le transfere landurilor și comunităților pentru a acoperi cheltuielile lor până în 2021. 


Plățile sociale pentru migranți în Germania ar urma să reprezinte circa 21 miliarde de euro până în 2022, cu alte 13 miliarde de euro pentru cursuri de limbă și pentru alte măsuri de integrare, conform documentului citat de revistă. 


Procesarea, înregistrarea și cazarea refugiaților ar urma să coste aproximativ 5,2 miliarde, conform estimării. 


Germania se străduiește să integreze peste un milion de migranți care au intrat în țară în 2015 și în 2016 după o decizie-cheie a cancelarului Angela Merkel, ceea ce i-a afectat grav popularitatea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.462 secunde