Germania: Autoritățile investighează accidentul de tren în care au fost rănite 50 de persoane

116
Germania: Autoritățile investighează accidentul de tren în care  au fost rănite 50 de persoane - germania-1512567244.jpg

Articole recomandate

Autoritățile germane investighează cauza accidentului de tren de ieri în care au fost rănite aproximativ 50 de persoane, în apropierea orașului Dusseldorf din vestul țării, transmite dpa.

Nu este clar, deocamdată, care a fost cauza coliziunii între un tren de pasageri care mergea de la Koln spre Krefeld cu un tren de marfă care se îndrepta spre Rotterdam, a spus, ieri, un purtător de cuvânt al companiei feroviare National Express Rail.

Linia ferată pe care s-a produs accidentul va rămâne blocată până când vor fi înlăturate toate urmările coliziunii, iar cablul electric va fi reparat, a adăugat el.

Există informații contradictorii privind numărul persoanelor rănite.

Un purtător de cuvânt al poliției a spus că 50 din cei 155 de pasageri ai trenului au fost răniți, nouă fiind în stare gravă.

Departamentul de pompieri din Meerbusch, oraș pe raza căruia s-a produs accidentul, a precizat că 41 de persoane au fost rănite, opt dintre ele fiind în stare gravă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8947 secunde