Germania a cheltuit pentru refugiați circa 20 de miliarde de euro

124
1
Germania a cheltuit pentru refugiați circa 20 de miliarde de euro - refugiatiingermania2-1495639155.jpg

Articole recomandate

Statul german a plătit anul trecut landurilor și administrațiilor locale circa nouă miliarde de euro pentru suportarea cheltuielilor legate de primirea refugiaților, relevă un raport al guvernului federal de la Berlin, publicat miercuri de cotidianul Rheinische Post și citat de agenția EFE.


Conform documentului, de când a început afluxul migrator masiv Germania a cheltuit în total pentru refugiați circa 20 de miliarde de euro. Se estimează că numai cheltuielile ocazionate de primirea refugiaților aflați în așteptarea soluționării cererilor de azil au fost de circa 5,5 miliarde de euro. Construcția de noi tabere și renovarea celor deja existente au costat aproximativ 400 de milioane de euro, în timp ce cheltuielile pentru găzduirea și întreținerea minorilor neînsoțiți se ridică la circa 350 de milioane de euro.

De la începutul anului 2015 și până în prezent în Germania au ajuns circa 1,3 milioane de migranți extracomunitari, veniți mai ales din Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Cel mai mare flux a fost în anul 2015, când Germania a primit circa 900.000 de solicitanți de azil, numărul lor scăzând de la începutul anului 2016 odată cu închiderea rutei balcanice.

Între timp, guvernul german a adoptat și o serie de măsuri menite să grăbească repatrierea migranților a căror cerere de azil este refuzată, precum și expulzarea celor care comit delicte grave, potrivit Agerpres.ro.



Comentează știrea

Dac
24 mai 2017
Nemții !

Că Germania a cheltuit milioane de euro cu refugiații, să cheltuiască și să se spele pe cap cu ei, cu refugiați cu tot, că noi, românii, nu i-am chemat și nici nu le-am stricat rostul bieților oameni, după o muncă de-o viață, Germania i-a invitat, chemat și acum, caută ca să se debaraseze de amărâții refugiați și caută să-i pună în spinarea unora și altora, de ce, pentru că nu mai prosperă ca altădată, acum,Germania să vadă / să simtă pe propria piele, cum am trăit și ne-am descurcat, noi, românii după două războaie mondiale și cât de greu ne-a fost și toți își băteau joc de noi, românii că suntem niște : înapoiați, degradați, săraci.... , așa-i când alții ne caracterizau și noi sufeream : sărăcia, comunismul, colectivizarea, părinții și bunicii zăceau în închisorile comuniste, averile confiscate, desele reforme monetare, că povesteau părinții, că desele reforme montare făceau ca munca și truda după o lună de muncă, să rămână în mână doar cu foarte puțini bani, abia că le mai ajungea ca să cumpere două kg de mălai și Germania se desfăta și se dezvolta fără ca să-și facă un proces în minte, că războiul al doilea mondial, nu-l declanșaseră românii, ci chiar Germania ?! Cât adevăr ascund cuvintele : " ce ție nu-ți place, altuia nu-i face " !?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8914 secunde