George Simion (AUR) după tragedia de la ATI Constanța: Iohannis ar trebui să-și demită propria păpușă, Cîțu

246
George Simion (AUR) după tragedia de la ATI Constanța: Iohannis ar trebui să-și demită propria păpușă, Cîțu - simion-1633105006.jpg
Vicepreședintele AUR George Simion îi acuză direct pe Klaus Iohannnis, Florin Cîțu și Raed Arafat că sunt principalii vinovați de producerea tragediei de la secția ATI COVID Constanța, în urma căreia 7 oameni au murit. 


Potrivit Realitatea.net, aflat chiar în fața spitalului unde a avut loc incendiul devastator, Simion i-a amintit președintelui Iohannis că el trebuia să fie cel care să-i ceară demisia lui Cîțu, amintindu-i ce a spus în 2015, după demisia lui Victor Ponta, în urma tragediei din Clubul Colectiv.


În direct la Culisele Statului Paralel, George Simion a relatat un detaliu șocant pe care l-a aflat despre tragedia de la ATI Constanța: câțiva bolnavi au murit din simplul motiv că șederea lor în spital s-ar fi prelungit nu din cauza COVID-19, ci a infecțiilor nozocomiale contractate pe perioada tratamentului.

Simion a mai precizat că după tragediile anterioare, de la Spitalul Județean din Piatra Neamț și de la Institutul "Matei Balș", a făcut numeroase demersuri pe lângă guvernați să investească în sănătate, dar fără rezultat.


"După incendiul de la Balș am fost la Vlad Voiculescu (ministrul USR Plus al Sănătății în acel moment, februarie 2021 - N.R.) în birou și i-am zis să se facă spitale, ar fi fost timp, asta i-am sugerat lui Voiculescu, dar n-a făcut nimic și acum suntem aici, după o nouă tragedie și vine iarna, iar o să avem astfel de evenimente, pentru că spitalele românești sunt vechi și nu mai fac față.

Avem un Stat Paralel care-l ține în brațe pe Raed Araft, orice ar face, a ajuns să vină să ne spun cu nonșalanță că au murit 7, nu 9, de parcă ar fi mai bine. Același Stat Paralel îi ține în viață și pe Iohannis și Cîțu. Cîțu e acum păpușa lor, care ne abordează parlamentarii (AUR - N.R.) să-i convingă să nu voteze marți moțiunea de cenzură. De aceea ne adunăm sâmbătă în Piața Universității, să le dăm unn semnal că nu numai în Parlament se pot schimba guverne. 


Iar acestui președinte care a spus că a nevoie să moarta oameni ca să se schimbe un guvern (în noiembrie 2015, după incendiul din clubul Colectiv, care a dus la demisia lui Victor Ponta - N.R.), vrem să-i arătăm că e vremea să-i dăm semnul că e timpul să-și dea jos și propriul guvern de paie", a afirmat George Simion.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4732 secunde