GĂSITĂ MOARTĂ la margine de autostradă: "Întreaga ambasadă este profund șocată"

923
GĂSITĂ MOARTĂ la margine de autostradă:

Articole recomandate

O britanică angajată la ambasada țării sale la Beirut a fost ucisă în Liban, în circumstanțe care rămân de elucidat, a afirmat duminică, pentru AFP, o sursă apropiată anchetei.


Corpul neînsuflețit al tinerei femei a fost descoperit sâmbătă seara la marginea unei autostrăzi la nord de Beirut."Prima impresie este că nu e o crimă cu motivații politice", a declarat această sursă sub acoperirea anonimatului. Autoritățile anchetează în special informații privind un posibil viol.



O sursă de securitate a afirmat la rândul său, pentru AFP, că victima, "aruncată la marginea autostrăzii", a fost găsită cu un cordon în jurul gâtului și prezenta semne de strangulare. "Întreaga ambasadă este profund șocată și întristată de această veste", a reacționat ambasadorul Marii Britanii la Beirut, Hugo Shorter, transmițând condoleanțe familiei victimei, care s-a declarat "devastată".


"Cooperăm strâns cu autoritățile libaneze care conduc investigația", a adăugat ambasadorul. "Facem tot ce putem pentru a înțelege ce s-a întâmplat", a indicat familia tinerei, într-un comunicat transmis de ministerul britanic al Afacerilor Externe.

Potrivit profilului său din rețelele sociale, femeia ucisă era angajată a Departamentului de Dezvoltare Internațională al Marii Britanii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5064 secunde