Galerie foto. Un nou bilanț al incendiului masiv din Londra: 12 morți și peste 70 de răniți

3214

Articole recomandate

UPDATE / Potrivit unui nou bilanț, sunt 12 morți.

Un incendiu uriaș a cuprins în această dimineață un întreg bloc de locuințe din nord-vestul Londrei. Primele apeluri de urgență au fost făcute în jurul orei locale 1:00 (3:00 ora României). Potrivit BBC, blocul este în pericol să se prăbușească.












Numărul pacienților tratați în spitalele din Londra a crescut la 74, anunță The Guardian, iar 20 dintre aceștia sunt în stare critică. Cel puțin 6 persoane și-au pierdut viața, iar pompierii spun că există posibilitatea ca în clădirea distrusă de incendiu să mai fie descoperite și alte victime. 






"Pot confirma șase victime până acum, însă numărul probabil va crește în timpul a ceea ce va fi o operațiune complexă de recuperare a victimelor aflate în clădire, care va avea loc pe parcursul mai multor zile. Multe alte persoane primesc îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.




Un frigider care ar fi explodat și materialele folosite pentru renovarea fațadei clădirii, în urmă cu un an, ar fi principalele cauze ale incendiului, relatează BBC News. Brigada Pompierilor din Londra spune însă că deocamdată nu se poate pronunța asupra cauzelor care au dus la izbucnirea flăcărilor.








sursa foto: uk.reuters.com


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5301 secunde