GALERIE FOTO / CRIMA CARE ÎNGROZEȘTE TOATĂ EUROPA. A fost ucisă de un imigrant în vârstă de 15 ani

347
1

Articole recomandate

Un solicitant de azil în vârstă de 15 ani a înjunghiat mortal, luni, o angajată a unui centru de refugiați din Suedia, însă poliția a precizat că incidentul nu este clasificat ca terorism, relatează CNN.

Băiatul, care a fost reținut de poliție, nu a fost identificat, dar țara sa de origine este cunoscută, a declarat Hans Lippens, un purtător de cuvânt al poliției din regiunea Vastra Gotaland.

Incidentul s-a produs la un centru pentru solicitanți de azil cu vârste sub 18 ani, unde locuia autorul agresiunii, la aproximativ zece kilometri de centrul orașului Molndal, în regiunea Gothenberg din vestul Suediei.

Victima, o femeie de 22 de ani, era singură împreună cu opt băieți care locuiau la azil, a precizat Lippens. Doar unul dintre băieți este suspectat de implicare directă în incident, dar poliția îi interoghează și pe ceilalți șapte tineri.

Victima murit la spital din cauza rănilor multiple iar poliția ajunsă la fața locului a decris locul crimei drept un decor sinistru din cauza cantității mari de sânge pierdut de tânără.

"Sunt absolut convins că mulți suedezi resimt acum o mare îngrijorare și se tem că astfel de situații se vor repeta, în condițiile în care Suedia a primit (și încă primește) un număr atât de mare de tineri și copii neînsoțiți", a declarat Stefan Lofven pentru Radio Suedia. Postul de radio suedez informează că la centurul în care s-a petrecut crima sunt primiți doar solicitanți de azil cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, care ajuns pe teritoriul Suediei fără familiile lor.

"În ultimul timp numărul cazurile de violență a crescut foarte mult în centrele de primire a refugiaților și suntem adesea chemați să intervenim", spune șeful poliției suedeze Dan Eliasson.

Potrivit dailymail.co.uk, victima se numea Alexandra Mezher, o femeie extraordinar de frumoasă originară din Liban.

Comentează știrea

DODO
26 ianuarie 2016
URA ! si la gara ( cu ei )

Cit le mai trebuie guvernantilor europeeni sa se lamureasca ca hoardele astea nu vor putea fi civilizate mai ales ca traiesc in comunitate, si asta este doar inceputul ,, timid ,,Avem eperienta esecului pseudoeuropenilor tigani care dupa sute de ani sint inca departe de civilizatie .Unde este ignoranta nu poate fi civilizatie. S-a sperat ( de politicienii vestici )ca astia vor veni cu singe proaspat ca vor fi lucratori ieftini si vor salva economia si natalitatea.Pretul ? il plateste populatia de rind care suporta situatia creata.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Decembrie 2015
Stire din Actual : Explozie puternică într-un restaurant!
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Sport : Fotbal U18: România a remizat cu Suedia
Pagina a fost generata in 0.6066 secunde