FURTUNI DEVASTATOARE în Europa! Opt decese

269
FURTUNI DEVASTATOARE în Europa! Opt decese - ddd-1577004072.jpg

Articole recomandate

Numărul persoanelor care și-au pierdut viața în urma unei furtuni care s-a abătut începând de joi asupra Spaniei, Portugaliei și Franței a ajuns sâmbătă la opt, regiunea urmând să fie afectată de alte vânturi puternice și ploi torențiale zilele următoare, relatează AFP și app.

Furtuna Elsa a continuat să facă ravagii sâmbătă în vestul Europei - o sud-coreeană a murit după ce a fost lovită de dărâmături la Madrid, un surfer olandez s-a înecat în sud-vestul Spaniei, un șofer și-a pierdut viața după ce mașina în care s-a aflat a fost luată de ape în sudul Spaniei și o persoană a fost dată dispărută pe mare în largul coastei Franței.

O femeie în vârstă de 32 de ani din Coreea de Sud a murit sâmbătă din cauza rănilor, după ce a fost lovită la nivelul capului de resturi căzute de pe o clădire publică în centrul Madridului, afectat de vânturi extrem de puternice, a declarat ministrul de interne al guvernului local, Enrique Lopez. Clădirea a fost supusă fără probleme inspecțiilor necesare în 2015, a mai spus el.

Un olandez de 60 de ani s-a înecat în timp ce făcea surf în provincia Huelva, în sud-vestul Spaniei, au anunțat sâmbătă echipajele de prim ajutor.

Un bărbat și-a pierdut viața sâmbătă după ce mașina în care se afla a fost luată de apele unui râu în Huescar, în provincia Granada (sud), a anunțat guvernul regional din Andaluzia.

În largul coastei de sud-est a Franței, un bărbat a fost dat dispărut în Marea Mediterană după ce a căzut dintr-o barcă cu pânze vineri, în timp ce însoțitorul său a fost salvat, au spus autoritățile.

În total, șase persoane au murit în Spania și două în Portugalia, unde condițiile meteorologice extreme au condus la anularea sâmbătă a curselor feroviare între Lisabona și Porto din cauza inundațiilor pe calea ferată.

După două "episoade mediteraneene" violente, în care 14 persoane și-au pierdut viața într-o lună, Coasta de Azur și Corsica au fost din nou afectate de ploi abundente și vânturi puternice vineri.

În Corsica, aeroportul Ajaccio va fi închis duminică, au anunțat autoritățile.

În aceeași zi, toate traversările cu barca dinspre și către acest oraș vor fi anulate, iar luni vor fi grav perturbate. De asemenea, traficul feroviar este oprit complet pe această insulă din sudul Franței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2019
Stire din Sport : Alibec vrea să joace în Spania
Pagina a fost generata in 0.4744 secunde