Furtună puternică în Italia! Panică în rândul turiștilor

184
Furtună puternică în Italia! Panică în rândul turiștilor - furtunaplajaitalia91844400-1562762553.jpg

Articole recomandate

Furtunile au făcut prăpăd pe coasta Adriatică a Italiei. Vântul puternic a devastat plajele pline cu turiști, iar multe orașe au rămas fără curent din cauza copacilor căzuți pe liniile electrice. Grindina și inundațiile au completat tabloul și au făcut ca unii primari să decidă închiderea școlilor. 


Turiștii veniți la plajă au fugit îngroziți după ce vântul a început să ia pe sus șezlongurile și umbrelelel de plajă. În unele regiuni, rafalele au ajuns și la 150 de kilometri pe oră și au lăsaz dezastru în urma lor. 


În orașe, pompierii au fost chemați de oameni care s-au trezit cu apa în case și subsoluri, iar copacii căzuți au zdrobit mașinile pe străzi. 


Multe acoperișuri au fost și ele luate de vânt.

Tot din cauza copacilor, multe trenuri au avut întârziere. În orașul Ancona, primarul a decis închiderea școlilor. Meteorologii au anunțat că vremea extremă va continua și că sunt așteptate fenomene intense, sub formă de ploi și furtuni. Și Ministerul de Externe de la București a emis o atenționare de călătorie pentru centrul și nordul Italiei, iar românii aflați în dificultate au fost sfătuiți să ceară asistență din partea ambasadei de la Roma. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2733 secunde