Funeraliile de stat pentru David Sassoli au avut loc vineri la Roma

106
Funeraliile de stat pentru David Sassoli au avut loc vineri la Roma - sassolifunerarii-1642173285.jpg

Articole de la același autor

Funeraliile de stat pentru fostul președinte al Parlamentului European, David Sassoli, au avut loc vineri la Roma, în prezența președintelui italian Sergio Mattarella și a altor înalți oficiali de stat, precum și a liderilor instituțiilor europene.

„Funeraliile de stat pentru David Sassoli au avut loc vineri de la ora 12:00 (ora 13:00 în România-n.red.) la Basilica Santa Maria degli Angeli e dei Martiri din Roma. Președintele Republicii Italia, Sergio Mattarella, și deținătorii celor mai înalte funcții oficiale din instituțiile italiene și europene au fost prezenți. Instituțiile UE au fost reprezentate de președintele în exercițiu al Parlamentului European, Roberta Metsola, președintele Consiliului European, Charles Michel, președintele Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen, liderii grupurilor politice din Parlamentul European și oficialii de rang înalt din Parlament”, arată un comunicat al Parlamentului European.

David Sassoli a murit marți dimineață la ora 02.15, ora României, în Italia. Avea 65 de ani. Acesta era spitalizat în Italia din 26 decembrie, din cauza unor complicaţii grave cauzate de o disfuncție a sistemului imunitar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3512 secunde