Franța nu va mai impune carantină turiștilor care vin din UE

174
Franța nu va mai impune carantină turiștilor care vin din UE - aero-1588586654.jpg

Articole recomandate

Călătorii care vin în Franța din state membre ale spațiului Schengen sau din Marea Britanie nu vor fi plasați în izolare timp de două săptămâni.


Măsura urmează să fie implementată de Guvern și se va aplica cetățenilor francezi și străini în cadrul luptei împotriva noului coronavirus, a anunțat în weekend Consulatul francez în Marea Britanie, relatează AFP.


Un decret urma să precizeze detalii și măsuri în acest sens, în cadrul unui proiect de lege privind o prelungire a stării de urgență sanitare până la 24 iulie.


"Persoanele care intră pe teritoriul francez din țări din zona europeană (UE/Schengen și Regatul Unit) nu vor fi afectați de măsura privind plasarea în carantină anunțată de Franța, ale cărei detalii urmează să fie precizate în curând", anunța pe Twitter Consulatul Franței în Marea Britanie.


AFP scrie că nu a putut obține imediat informații de la Palatul Elysée.


O purtătoare de cuvânt a Guvernului, Sibeth Ndiaye anunța duminică faptul că o listă cu "țări cu risc" urmează să fie publicată în curând, fără să facă alte precizări.


Călătorii care provin din aceste zone cu risc - indiferent că sunt francezi sau străini - urmează să fie plasați în carantină, a anunțat la France Inter Sibeth Ndiaye.


Sursa: Pro TV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9644 secunde