Fostul purtător de cuvânt al lui Dodon: Președintele, rănit mai grav decât a anunțat

173
Fostul purtător de cuvânt al lui Dodon: Președintele, rănit mai grav decât a anunțat - accidentigor-1536581594.jpg

Articole recomandate

Președintele moldovean Igor Dodon, care a fost implicat duminică într-un accident rutier, ar fi suferit răni mai grave decât a lăsat să se înțeleagă în mesajul transmis duminică imediat după eveniment, susține fostul său purtător de cuvânt Ion Ceban.

"Domnul președinte a evitat să dezvăluie detalii despre consecințele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa, dar am aflat că de fapt au fost înregistrate mai multe traumatisme", susține Ceban, care spune că președintele moldovean ar fi suferit o leziune la coloană, iar fiul și mama sa, care se aflau cu el în autoturism, ar fi fost răniți, iar mama președintelui ar fi suferit deja o primă intervenție chirurgicală.

"Ne rugăm pentru sănătatea familiei prezidențiale, care din fericire a ieșit fără victime din acel accident. Foarte dubios", a scris Ceban, pe Facebook, citat de agerpres.ro.

Președintele Republicii Moldova a declarat, însă, că nici el, nici familia sa nu sunt răniți grav.

Anatol Golea, șeful SPPS, declara la Digi24 Moldova că mașina președintelui circula regulamentar, iar impactul a fost cu un vehicul care a intrat pe contrasens. Oficialul a confirmat că în mașină se afla și unul dintre fiii președintelui.

"Președintele și membrii familiei au fost transportați la Spitalul de Urgență din Chișinău. Starea președintelui este bună. Dumnealui a fost investigat de către medici, starea lui este bună. Cu domnul președinte se mai aflau doi ofițeri SPPS, tuturor le-a fost acordat primul ajutor medical. În accident au fost implicate două mașini din partea SPPS. Coloana președintelui se deplasa regulamentar, iar pe contrasens a ieșit un camion și a avut loc ciocnirea cu două mașini ale SPPS", a spus în direct Anatol Gorea.

Purtătorul de cuvânt al președintelui Igor Dodon a scris pe pagina sa de facebook că Igor Dodon se simte bine și nu a avut nevoie de intervenția medicilor. "Președintele Igor Dodon se simte bine, de intervenția medicilor nu a avut nevoie", scria Maxim Lebedinshi.

Șeful Institutului de Medicină de Urgență a făcut primele declarații despre starea președintelui Igor Dodon. Acesta a comentat că președintele avea dureri în urma accidentului.

"Starea lui Igor Dodon e satisfăcătoare, nu pune viața în pericol, a plecat acasă după ce a fost examinat", a spus directorul Institutului de Medicină de Urgență, Mihai Ciocanu.

Reamintim că președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a cărui coloană prezidențială a fost implicată într-un accident rutier duminică, a părăsit spitalul, împreună cu fiul său cel mijlociu, care se afla de asemenea în mașină, starea lor de sănătate fiind satisfăcătoare, relatează site-ul Deschide.MD.

Accidentul rutier în care a fost implicată coloana prezidențială s-a produs din cauza unei mașini de mare tonaj care a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu mașinile din escorta lui Igor Dodon.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2883 secunde