Fostul doctor al lotului național de gimnastică, 175 de ani de închisoare! Ar fi abuzat sexual mai mult de 156 de VICTIME

189
Fostul doctor al lotului național de gimnastică, 175 de ani de închisoare! Ar fi abuzat sexual mai mult de 156 de VICTIME - larrynassar91257500-1516868392.jpg

Articole recomandate

Larry Nassar (54 de ani), fostul doctor al lotului național de gimnastică al SUA, a fost condamnat, miercuri, la 175 de ani de închisoare după ce a pledat vinovat la acuzațiile de abuz sexual aduse de foste sportive.

Larry Nassar și-a cerut scuze în fața victimelor sale, înainte de a fi anunțată sentința, spunându-le "Voi purta cuvintele voastre cu mine pentru tot restul vieții", dar judecătoarea a respins ca nesinceră declarația lui.

"Tocmai am semnat garanția că vei fi în închisoare până la moarte", i-a spus judecătoarea Rosemarie Aquilina lui Nassar după ce a dictat pedeapsa împotriva sa. Fostul doctor a pledat vinovat în luna noiembrie a anului trecut la șapte capete de acuzare. Nassar execută deja o pedeapsă de 60 de ani, într-o închisoare federală, pentru pornografie infantilă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9669 secunde