Forțele Aeriene Ruse: LIDERUL ISIS A FOST UCIS, CU PUȚIN TIMP ÎN URMĂ

1248
Forțele Aeriene Ruse: LIDERUL ISIS A FOST UCIS, CU PUȚIN TIMP ÎN URMĂ - abubakralbaghda2965558k-1497600086.jpg

Articole recomandate

Războiul împotriva terorismului dus de Forțele Aerospațiale ale Rusiei este productiv, conform ministerului rus al Apărării.

Forțelele Aerospațiale ale Federației Ruse l-au fost ucis, în urmă cu puțin timp, pe conducătorul grupării teroriste Statul Islamic (ISIS) la sud de Raqqa, informează Sputnik International.


Ministerul rus al Apărării a declarat că războiul Forțelor Aerospațiale ale Rusiei desfășurat pe 28 mai l-a ucis pe liderul ISIS, Abu Bakr Al-Baghdadi, la sud de Raqqa. Verificarea este în desfășurare.


"Ca urmare a zborurilor Su-35 și Su-34, comandanții de rang înalt ai grupurilor teroriste care făceau parte din așa-numitul consiliu militar al ISIS, precum și aproximativ 30 de comandanți și până la 300 de militanți ai securității personale, au fost uciși", a afirmat ministerul rus al Apărării într-un comunicat de presă.

"Consiliul militar" al ISIS, potrivit informațiilor obținute de ministerul rus, s-a adunat pentru a discuta despre un plan de ieșire prin "coridorul sudic" din fortăreața Raqqa. Atacul rus a avut loc între orele 21:35 și 21:45, pe 28 mai, după ce a fost confirmată înregistrarea zilnică a locului de întâlnire al consiliului. Statele Unite au fost informate în prealabil despre acțiunea Forțelor Aeriene Ruse.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4657 secunde