Forțele aeriene chineze utilizează maimuțe pentru asigurarea siguranței trupelor

138
Forțele aeriene chineze utilizează maimuțe pentru asigurarea siguranței trupelor - copyofhungariangripen1-1399624387.jpg

Articole recomandate

Forțele aeriene din cadrul Armatei chineze pentru Eliberarea Poporului dețin o nouă "armă secretă", și anume maimuțele, relatează CNN.


Potrivit postului american CNN, forțele aeriene chineze au antrenat macaci pentru a asigura siguranța trupelor. Această specie de maimuțe are misiunea să țină departe păsările care își construiesc cuiburi în apropierea bazelor aeriene, a anunțat Armata de Eliberare a Poporului pe site săptămâna aceasta.


Maimuțele sunt folosite într-o bază aeriană, neprecizată, în nordul Chinei, situată în centrul unei rute migratorii majore a păsărilor. Stolurile de păsări care zboară în jurul bazei reprezintă o amenințare pentru avioanele militare aflate în zbor. Păsările pot fi aspirate în motoarele avioanelor, punând astfel în pericol viața piloților.


"Nu vă faceți griji, acum avem o armă secretă!", a declarat Su Chuang, un ofițer de rang înalt, pentru site-ul Armatei, referindu-se la maimuțele special antrenate, care acționează la sunetul unui fluier. Atunci când sunt descoperite cuiburi în copaci, maimuțele armatei sunt mobilizate pentru a le îndepărta, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0077 secunde