Fondatorul unui grup de sprijin pentru persoanele cu gânduri sinucigașe S-A OMORÂT!

876
Fondatorul unui grup de sprijin pentru persoanele cu gânduri sinucigașe S-A OMORÂT! - otgynzi3mgziode5ndg0zwq3nmflzwyx-1568292522.jpg

Articole recomandate

Un pastor american care promova sănătatea psihică și care încerca să-i ajute pe cei cu gânduri sinucigașe s-a sinucis, potrivit unor oficiali ai bisericii.

Jarrid Wilson, în vârstă de 30 de ani, lucra de 18 luni, ca pastor într-o biserică creștină din California, ce are în jur de 15.000 de membri, potrivit BBC.

Soția lui, alături de care crease un program menit să-i ajute pe cei cu probleme psihice, precum depresia, a anunțat că acesta s-a sinucis.

Femeia, care avea doi fii cu pastorul, a scris pe o rețea socială că moartea soțului "i-a smuls complet inima din piept".


"Jarrid s-a luptat cu depresia și era foarte deschis despre luptele lui interioare. El voia în mod deosebit să-i ajute pe cei care aveau gânduri sinucigașe", adaugă soția lui.


Decesul bărbatului a fost confirmat de pastorul Greg Laurie, care conduce biserica din sudul Californiei: "Jarrid îl iubea pe Domn. El era vibrant, pozitiv și îi ajuta mereu pe ceilalți".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3208 secunde