Focar de coronavirus la o mănăstire. 12 călugărițe au murit într-o lună! "S-a împrăștiat ca un foc"

Marţi, 21 Iulie 2020
253
E focar de infecție la o mănăstire din Michigan, unde 30 de călugărițe s-au îmbolnăvit de COVID-19. 12 dintre ele au murit în doar o lună.


Chiar și sora care conduce mănăstirea a fost infectată cu noul coronavirus, dar a reușit să se vindece. "M-am predat în fața virusului. Am spus. A doua zi dimineață și eram încă în viață. Apoi mi-am revenit cumva", a declarat sora Mary Andrew Budinski.


Mary Andrew Budinski, sora care conduce mănăstirea, a declarat că noul coronavirus s-a răspândit "ca un foc mistuitor".


"Inițial, am auzit despre două asistente care au fost infectate", a spus ea.


"Nu știm cine sunt și nici nu ne dorim să știm. Călugărițele de pe etajul doi au fost infectate, apoi pur și simplu s-a împrăștiat ca un foc mistuitor", a mai spus Mary Andrew Budinski.


"În fiecare zi. Încă o soră și încă una și încă una. A fost înfricoșător", a mai declarat sora Mary, potrivit Daily Mail.


Pandemia de coronavirus se va agrava și numărul infectărilor va crește considerabil dacă țările nu reușesc să ia măsuri stricte, a atras atenția Organizația Mondială a Sănătății.


Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, spune că liderii transmit mesaje contradictorii și că acest lucru îi face pe oameni să nu mai ia în serios situația gravă în care ne aflăm. "Aș vrea să spun direct: prea multe țări se îndreaptă în direcția greșită, virusul rămâne inamicul public numărul unu. Mesajele contradictorii ale liderilor subminează ingredientul esențial al oricărui răspuns: încrederea", a punctat el.

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.2005 secunde