"Foc și furie": Trump se declară "un geniu foarte stabil"

118

Articole recomandate

Președintele SUA, Donald Trump, s-a autodeclarat, sâmbătă, un "geniu foarte stabil", după apariția, vineri, a unei cărți extrem de critice la adresa sa, în care îi este pusă la îndoială capacitatea de a-și exercita funcția, relatează Reuters.

"De fapt, de-a lungul întregii mele vieți, cele două cele mai mari atuuri ale mele au fost stabilitatea mintală și faptul că sunt, cum ar veni, deștept de-a binelea", a scris Trump pe Twitter.

"Am ajuns dintr-un om de afaceri de foarte mare succes, o vedetă TV de top... președintele Statelor Unite (din prima încercare). Cred că pentru asta trebuie să fii nu deștept, ci geniu... și un geniu foarte stabil!", a mai comentat liderul de la Casa Albă.

Trump s-a simțit dator cu aceste remarci după ce volumul "Fire and Fury: Inside the Trump White House" ("Foc și furie: În interiorul Casei Albe a lui Trump"), semnat de Michael Wolff, a devenit brusc bestseller, după publicarea sa vineri. Respinsă încă înainte de apariție de Trump ca fiind "plină de minciuni", cartea prezintă o Casă Albă în haos, cu un președinte nepregătit pentru funcție și asistenți care îi pun la îndoială capacitățile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3788 secunde