Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat împotriva Covid-19.

Sâmbătă, 13 Februarie 2021
914
Jennifer Gates, fiica miliardarului Bill Gates, fondatorul Microsoft, s-a vaccinat împotriva COVID-19. Într-o postare pe contul său de Instagram, Jennifer a ținut să mulțumească oamenilor de știință și medicilor pentru eforturile lor dar a făcut și o glumă pentru internauții conspiraționiști, spunând că, din păcate, vaccinul nu i-a implantat în creier geniul tatălui său, scrie The Independent.


Tânăra de 24 de ani, studentă la Medicină în New York, a anunțat pe Instagram că s-a vaccinat cu prima doză de vaccin, unde și-a recunoscut privilegiul și a mulțumit celor care lucrează în domeniul medical pentru că „au făcut posibilă această realizare în medicina modernă”.


„Sunt mai mult decât privilegiată să primesc prima doză prin care ARNm îmi învaţă celulele să clădească un răspuns imun la virus. Ca student la Medicină şi medic în devenire, sunt recunoscătoare că îmi va oferi protecţie şi siguranţă pentru munca mea viitoare”, a scris Jennifer în postarea sa.


De asemenea, tânăra i-a îndemnat pe cei peste 357.000 de utilizatori Instagram care îi urmăresc contul să se vaccineze când va fi posibil, adăugând: „Cu cât mai mulţi oameni imunizaţi, cu atât vor fi comunităţile noastre mai sigure pentru toată lumea”.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.328 secunde