Femeie cu un plămân perforat și mai multe coaste rupte, după ce a fost atacată de un cangur

199
Femeie cu un plămân perforat și mai multe coaste rupte, după ce a fost atacată de un cangur - lmpwzyz3ptu4mczoyxnopte2zjq4mgfh-1539538989.jpg

Articole recomandate

O familie din Australia a fost atacată de un cangur, o femeie având plămânul perforat, iar soțul și fiul acesteia răni mai puțin grave, scrie BBC și News.ro.

Linda Smith (64 de ani), din Millmerran (Queensland), și soțul ei, Jim, hrăneau cangurul în momentul în care animalul de 1,82 metri l-a atacat pe bărbat. Cei doi soți, dar și fiul lor, de 40 de ani, s-au luptat cu cangurul cu o mătură și o lopată.

Femeia are un plămân perforat și mai multe coaste rupte, ea fiind internată la spital.

"A venit acest cangur și am crezut că este Golly Gosh, unul dintre animalele pe care le-am crescut. Era un uriaș gri, care măsura aproape 2 metri. După ce Jim a căzut la pământ, cangurul a continuat să-l atace. Atunci, eu am luat o mătură, dar cangurul mi-a aruncat-o din mână și m-a atacat și pe mine. Fiul meu a venit să ne ajute și l-a lovit cu o lopată în cap", a povestit Linda Smith de pe patul de spital.

Un responsabil al serviciilor de urgență din Queensland, Stephen Jones, a declarat, pentru AFP, că este pentru prima dată în cariera sa de 30 de ani când întâlnește un astfel de atac din partea unui cangur.

"Dacă soția nu ar fi intervenit, totul se putea termina tragic", a precizat Stephen Jones.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5209 secunde