Favoritul pentru președinția Braziliei, înjunghiat la un miting electoral. Groaznicul moment a fost filmat

174
Favoritul pentru președinția Braziliei, înjunghiat la un miting electoral. Groaznicul moment a fost filmat - download-1536305172.jpg

Articole recomandate

Jair Bolsonaro, favorit în sondaje în cursa pentru președinția Braziliei, a fost înjunghiat în abdomen, joi, în timpul unui miting în orașul Juiz de Fora.

Rana, potrivit fiului candidatului extremei dreapta, a fost una superficială, care nu i-a pus viața în pericol, citează La Vanguardia. "Jair Bolsonaro a fost victima unui atentat, înjunghiat în abdomen. Mulțumită lui Dumnezeu, a fost superficial și este bine", a spus fiul lui, Flavio Bolsonaro, într-un mesaj publicat pe Twitter. Starea politicianului este stabilă.

Reprezentatul extremei dreapta a fost atacat de un necunoscut în timp ce era dus pe umeri de mai mulți bărbați în mijlocul mulțimii, pe o stradă centrală din Juiz de Flora, al doilea oraș ca mărime din statul Minas Gerais.

Momentul a fost surprins, iar imaginile au apărut pe rețelele de socializare. Figura autorului atacului nu a fost deslușită între zecile de oameni filmați.

Poliția din Minas Gerais a informat că a reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, Adelio Bispo de Oliveira, care fusese prins de un grup de oameni ce îl acuzau de atac.

Bolsonaro este unul dintre candidații cei mai controversați din actuala dispută electorală, el fiind un apărător al ultimei dictaturi militare din Brazilia (1964 - 1985). Declarațiile lui rasiste, sexiste și homofobe au dus la numeroase proteste și a fost dat în judecată pentru discriminare și incitare la viol.

Potrivit unui sondaj recent, candidatul Partidului Social Liberal este favorit în alegerile prezidențiale din 7 octobrie, la care Luiz Inácio Lula da Silva, președinte al țării între 2003 și 2011, a cărui candidatură a fost respinsă de autoritatea electorală. Lula este a fost condamnat pentru fapte de corupție la 12 ani de îmnchisoare, iar din luna aprilie execută pedeapsa.

Lula conducea în sondaje cu 40%, însă a fost declarat "neeligibil". În cele mai recente sondaje, după Bolsonaro s-au clasat ecologista Marina Silva și laburistul Ciro Gomes, cu câte 12%, urmați de social democratul Geraldo Alckmin, cu 9%.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9078 secunde