Familiile victimelor ucise de Anders Breivik au vizita insula Utoya

349
Familiile victimelor ucise de Anders Breivik au vizita insula Utoya - utoya1313073944-1313783122.jpg
Familiile celor 69 de tineri norvegieni uciși de Anders Behring Breivik au vizitat vineri insula Utoya, unde a avut loc masacrul, relatează Mediafax.

Numeroși polițiști și psihiatri au fost prezenți la acest eveniment pentru a oferi sprijin sutelor de persoane care urmează să le aducă un ultim omagiu rudelor lor.

Mulți adolescenți care au supraviețuit atacului urmează să viziteze insula sâmbătă, la o zi după organizarea unui serviciu memorial la Oslo.

"Am sentimentele mele și uneori este dificil să le fac față acestor sentimente. Înțeleg când familia și prietenii și chiar persoane care nu mă cunosc încep să plângă atunci când mă văd și înțeleg că acest lucru este în regulă", a declarat o supraviețuitoare a atacului, Emilie Bersaas.

Emilie a urmat ședințe de terapie după evenimentele din 22 iulie. Familia ei a declarat că nu vrea să îi pună întrebări, dar este prezentă dacă ea vrea să vorbească.

Emilie Bersaas susține că nu caută răzbunare pentru prietenii pe care Breivik i-a ucis, dar vrea să vadă o pedeapsă adecvată. "Nu îmi petrec timpul gândin-

du-mă la el. În principal nu vreau pentru că nu cred că merită gândurile mele", a declarat ea.

Breivik, care a detonat o bombă instalată într-o mașină în fața unor birouri guver-namentale din Oslo, provocând moartea a opt persoane la 22 iulie, a ucis alte

69 de persoane pe insula Utoya. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6538 secunde