Falsă polițistă, prinsă de adevărații oameni ai legii: Influencerița s-a filmat în timp ce dansa în uniforma de Poliție

1424
Falsă polițistă, prinsă de adevărații oameni ai legii: Influencerița s-a filmat în timp ce dansa în uniforma de Poliție - falsapolitista-1637937910.jpg

Articole de la același autor

O tânără de 25 de ani din Ilfov s-a ales cu dosar penal pentru că s-a dat drept polițistă și e posibil chiar să fi oprit mașini în trafic. Femeia s-a fotografiat în uniforma agenților de la Rutieră și a postat imaginile pe contul său de Instagram, unde are peste 240 de mii de urmăritori. Numai că printre ei se aflau și polițiști, care au chemat-o pe tânără la audieri. 


Potrivit Realitatea.net tânăra de 25 de ani a postat pe contul de Instagram mai multe clipuri, în care apare îmbrăcată cu o geacă de polițist și cu un chipiu pe cap. Într-unul din filmulețe se vede cum trage pe dreapta o mașină și se preface că îi face observație șoferului.

Influencerița a avut recuzită completă pentru filmările ei: pe o mașină este montat un dispozitiv care emite semnale luminoase asemănătoare celor de pe mașinile de poliție. Tânăra s-a filmat inclusiv în timp ce dansa în uniformă. 


Într-una din postări, tânăra se laudă că a primit sute de mesaje de la urmăritorii ei. Numai că printre cei care au văzut imaginile fost și polițiști, care nu au gustat glumele femeii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7104 secunde