Explozie la o fabrică de petarde. Sunt cel puțin 25 de oameni morți

142
Explozie  la o fabrică  de petarde.  Sunt cel puțin  25 de oameni morți - exploziefabricapetardeindia-1496919818.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 25 de persoane și-au pierdut viața într-o explozie produsă la o fabrică de petarde, în centrul Indiei, potrivit unui nou bilanț anunțat de autorități, relatează AFP.

Echipele de salvare au scos 20 de trupuri calcinate de sub dărâmăturile fabricii din districtul Balaghat, în statul Madhya Pradesh (centru). Un incendiu a ajuns la stocurile cu pulbere din fabrică și a declanșat explozia.

"Încă trei angajați sunt în stare gravă în timp ce cinci au decedat din cauza rănilor grave", a declarat Bharat Yadav, un responsabil al districtului.

"Alți șapte muncitori sunt în prezent spitalizați", a indicat el.

Autoritățile au deschis o anchetă privind circumstanțele în care s-a produs accidentul și au început urmărirea penală pentru omor prin imprudență în cazul proprietarului fabricii.

Accidentele de muncă sunt frecvente în India, unde reglementările nu sunt aplicate corespunzător, ceea ce conduce la incidente soldate cu numeroase decese.

Un număr de 13 persoane au murit în aprilie într-un incendiu declanșat într-un depozit de combustibil și cereale administrat de către guvern în același stat Madhya Pradesh.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3079 secunde