Eveniment rar! O cățea a născut 21 de pui, pe cale naturală

259
Eveniment rar! O cățea a născut 21 de pui, pe cale naturală - 218239527756497imagea91575484471-1575637521.jpg

Articole recomandate

O cățea din Marea Britanie a adus pe lume 21 de pui, iar proprietara sa susține că evenimentul ar putea fi consemnat în Cartea Recordurilor, relatează UPI joi.

Joanne Hine a declarat că animalul său de companie, Mary Jane (MJ), o corcitură de Dog german și Bulldog american, ar fi trebuit să nască șase pui, însă la 20 noiembrie ea a devenit mama a 21 de cățeluși.

Cel mai mare număr de pui aduși pe lume de o cățea în timpul unei nașteri a fost înregistrat în Cambridgeshire, Marea Britanie, în anul 2004. Femela din rasa Mastiff napoletan pe nume Tia, a dat naștere la 24 de pui. Însă, Tia a născut prin cezariană, ceea ce o face pe Hine să se întrebe dacă nu cumva Mary Jane ar trebui să devină deținătoarea recordului înscris în Guinness World Records.

''Sunt foarte mândră de ea. MJ a făcut totul singură, iar Annie și Ruth de la Jane Callow Veterinary Practice au fost în permanență alături de ea", a povestit proprietara pentru The Independent.

Șase dintre pui s-au născut morți, iar unul a decedat la scurt timp, potrivit metro.co.uk.

Joanne Hine a precizat că cei 14 cățeluși care au supraviețuit au nevoie de îngrijire și atenție constantă deoarece MJ nu îi poate hrăni pe toți.

În luna februarie, o femelă de Dog german din statul american Arizona, pe nume Cleo, a născut, prin cezariană, 19 pui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0409 secunde