Eurovision 2021 va avea loc în luna mai sub sloganul ''Open Up''

418
Eurovision 2021 va avea loc în luna mai sub sloganul ''Open Up'' - 1-1603729743.jpg

Articole recomandate

Organizatorii concursului Eurovision au anunţat luni datele ce compun calendarul evenimentului din 2021, programat la Rotterdam, şi au confirmat că ediţia de anul viitor va păstra tema "Open Up" aleasă pentru show-ul din acest an, care a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, informează Reuters, citat de Agerpres.


Semifinalele vor avea loc pe 18 şi 20 mai, iar finala competiţiei muzicale se va desfăşura pe 22 mai. Vor participa concurenţi din 41 de ţări, în pofida dubiilor considerabile ce planează asupra formatului de organizare, în contextul în care pandemia de COVID-19 continuă să genereze restricţii în întreaga lume.


European Broadcasting Union (EBU) a precizat că are în vedere patru scenarii de desfăşurare a evenimentului, care variază de la o versiune relativ normală a concursului, până la o versiune în care Olanda s-ar afla în lockdown. În cazul din urmă, evoluţiile concurenţilor vor avea loc fără public.


Organizatorii cred că interpretările live, cu public redus şi cu măsuri de distanţare socială, ar trebui să fie posibile la Ahoy Arena din Rotterdam.


Cântecele selectate pentru ediţia din acest an a concursului nu vor mai fi eligibile, însă 19 ţări participante au anunţat deja că vor trimite la ediţia din 2021 aceiaşi interpreţi care au fost aleşi pentru concursul anulat din 2020. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5378 secunde