Epidemia de coronavirus a făcut încă o victimă în Italia

290
Epidemia de coronavirus a făcut încă o victimă în Italia - ddd-1582368037.jpg

Articole recomandate

O a doua persoană testată pozitiv pentru noul coronavirus a murit în Italia, unde până în prezent au fost raportate 29 de cazuri de contaminare, dintre care 27 în Lombardia și două în Veneto, informează DPA și AFP, conform Agerpres. Cea de-a doua victimă - internată de circa zece zile - este o femeie care trăia în Lombardia (nord).

Vineri, autoritățile au anunțat că cel puțin nouă orașe din Lombardia și unul din Veneto au închis barurile, școlile și alte locuri publice din cauza suspiciunilor de contaminare cu noul coronavirus. Această decizie a fost luată de Ministerul Sănătății în acord cu cele două regiuni implicate, după ce un prim focar autohton italian a fost identificat la Codogno, în apropiere de Lodi.

Un prim deces cauzat de această pneumonie virală în Italia, cel a unui bărbat de 78 de ani, a fost anunțat în cursul nopții. Bărbatul era internat de zece zile la Veneția, în nordul Italiei, pentru o boală care nu avea legătură cu coronavirusul, a precizat ministrul Sănătății, Roberto Speranza.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4185 secunde