Epava unui avion doborât în Al Doilea Război Mondial, descoperită chiar de nepotul pilotului

247
Epava unui avion doborât în Al Doilea Război Mondial, descoperită chiar de nepotul pilotului - 62016167-1548077432.jpg

Articole recomandate

Nepotul unui pilot britanic din Al Doilea Război Mondial a călătorit în munții Norvegiei, unde a fost descoperită epava avionului în care a murit bunicul său.


Phil Richardson, comandant în Marina Regală, care locuiește în Hampshire, a văzut întâmplător pe YouTube un clip cu o epavă a unui avion prăbușit. Phil a recunoscut imediat aeronava pilotată de bunicul său, relatează BBC NEWS.


Bunicul lui Phil, locotenentul Ron Richardson, a dispărut în urma unui raid aerian lansat împotriva Germaniei. Epava avionului nu a fost descoperită până acum.


După ce a văzut imaginile online, Phil a contactat persoana care le-a postat și care i-a transmis coordonatele. Împreună cu tatăl său, Phil a călătorit până la locul prăbușirii avionului, în munții Norvegiei, aproape de Cercul Polar.

"Din păcate, rămășițele bunicului meu nu au mai fost găsite în locul prăbușirii avionului, dar am lăsat acolo o cruce", a spus el.


Phil Richardson spune că toată copilăria i-a fost marcată de poveștile spune de bunica lui despre bunicul pe care l-a văzut doar în poze. Aceste povești l-au inspirat și a urmat și el cariera militară.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5216 secunde