Duel verbal între Turcia și Israel. Netanyahu îl numește dictator pe Erdogan

323
Duel verbal între Turcia și Israel. Netanyahu îl numește dictator pe Erdogan - netanyahu-1552519209.jpg

Articole recomandate

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a reacționat, ieri, la acuzațiile de rasism formulate la adresa sa de Ankara, numindu-l dictator pe președintele turc Recep Tayyip Erdogan, informează France Presse. 
Ibrahim Kalin, purtător de cuvânt al președintelui turc, denunțase marți "rasismul flagrant" manifestat - în opinia sa - de către premierul israelian, care, în plină campanie electorală, declarase anterior că Israelul nu este statul-națiune pentru toți cetățenii săi, ci doar pentru poporul evreu și deci nu pentru importantă comunitatea arabă și musulmană. 
"Erdogan, dictatorul turc, atacă democrația israeliană, în timp ce închisorile sale sunt pline de jurnaliști și judecători turci. Ce glumă!", scrie Netanyahu într-un mesaj difuzat de către biroul său de presă. 
Benjamin Netanyahu a reacționat, duminică, la afirmațiile actriței și modelului israelian Rotem Sela, care s-a arătat indignată pe rețelele sociale față de poziția guvernului israelian de dreapta față de minoritatea arabă, reprezentând 17,5% din populație. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3088 secunde