Două prostituate românce au păcălit un client austriac, după ce au văzut unde își ține banii

288
Două prostituate românce au păcălit un client austriac, după ce au văzut unde își ține banii - prostituate-1638986227.jpg

Articole de la același autor

Șase români în complicitate cu două prostituate, tot din România, au reușit să jefuiască un austriac după au aflat că bărbatul avea acasă o sumă mare de bani.


Acum, românii au primit între doi ani și jumătate și cinci ani de închisoare. Potrivit rechizitoriului prezentat în instanță, incidentul s-a petrecut în luna aprilie a anului trecut, atunci când românii au furat 25.000 de euro în numerar. Indivizii știau că victima își ține banii cash în casă, pontul fiindu-le dat de două prostituate, tot românce, care fuseseră acasă la austriac și au observat unde își ține acesta avuția.

Potrivit Antena3.ro magistrații au auzit însă două variante pentru acest atac: În timp ce tâlharii români spun că austriacul nu le-a plătit pe cele două prostituate, iar acesta este motivul pentru care au intrat în casă, victima susține că în momentul în care a scos banii din seif pentru a achita serviciile sexuale, fetele l-au urmărit, scrie Cancan.

„A fost un jaf foarte violent. Am fost complet surprinsă în noaptea aceea. Toți banii au fost furați. Soțul meu a fost bătut și a suferit patru răni severe. Slavă Domnului că nu a suferit nicio leziune cerebrală”, a spus soția victimei.


Cei patru inculpați au declarat marți instanței că au fost în apartament, dar nu au sustras niciun ban. Povestea însă le-a fost dată peste cap de probele științifice: pe bancnotele găsite asupra făptuitorilor au fost depistate multe urme ADN ale victimei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0991 secunde