X
X
Mai multe ştiri online:

Două persoane au murit într-un atac terorist împotriva unei fregate saudite

Ştire online publicată Joi, 02 Februarie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Un atac terorist comis de insurgenți susținuți de Iran împotriva unei fregate saudite, soldat cu doi morți, viza de fapt o navă militară americană, afirmă doi oficiali din cadrul Pentagonului, citați de postul tv Fox News.

Insurgenți houthi din Yemen, susținuți de Iran, au atacat o fregată saudită, în Strâmtoarea Bab al Mandab din Marea Roșie. Incidentul s-a soldat cu moartea a doi militari saudiți și rănirea altor trei.

Conform serviciilor secrete americane, atacul a fost comis cu o barcă de viteză condusă de un terorist-kamikaze.

Analiștii Pentagonului cred că atacul viza de fapt o navă militară americană, exprimând preocupare că incidentele de acest fel s-ar putea repeta.

În octombrie 2016, un distrugător ame-rican a fost vizat de un atac cu rachete în aceeași zonă, dar a reușit neutralizarea obuzelor.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31451 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3889 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1457 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1255 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.33 secunde