Dorea să scape de căsătorie. Soluția aleasă l-ar putea duce DUPĂ GRATII…

162
Dorea să scape de căsătorie. Soluția aleasă l-ar putea duce DUPĂ GRATII… - ddd-1579259863.jpg

Articole recomandate

Un bărbat trecut de prima tinerețe și-a înscenat răpirea pentru a scăpa de căsătorie, relatează realitatea.net. Prietenii bărbatului de 55 de ani au informat poliția despre pretinsa sa răpire, incident petrecut weekendul trecut în orașul Pitalito din sudul Columbiei. Aceștia au povestit că doi bărbați înarmați au sosit pe motociclete și l-au răpit pe mire cu câteva ore înainte de nuntă. Poliția a lansat o operațiune de urmărire și a închis ieșirile rutiere din oraș. Forțele de ordine l-au găsit pe mire într-o locuință aparținând unei rude a acestuia, a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru postul de televiziune Caracol.

Prietenii care au denunțat falsa răpire au recunoscut că au mințit ca să-l ajute pe bărbat, care "nu dorea să aibă de-a face cu căsătoria", a relatat cotidianul El Tiempo.

Este a doua tentativă a bărbatului de a scăpa de căsătorie punându-și în scenă răpirea. Acesta nu a scăpat de punerea sub acuzare. Inițial, polițiștii au hotărât să nu îl pună sub acuzare penală, însă după 24 de ore s-au răzgândit. Astfel că bărbatul riscă să primească 6 ani de închisoare, scrie El Tiempo.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8966 secunde