Donald Trump vrea să dea în judecată Facebook, Twitter și Google

218
Donald Trump vrea să dea în judecată Facebook, Twitter și Google - trump-1625754370.jpg

Articole recomandate

Donald Trump a anunţat că va depune o plângere colectivă în justiţie împotriva giganţilor Facebook, Twitter, Google şi a directorilor lor executivi, pe care îi acuză că sunt responsabili de o „cenzură ilegală, neconstituţională”.

„Alături de America First Policy Institut, depun, în calitate de principal reprezentant, o acţiune colectivă majoră în justiţie împotriva giganţilor Facebook, Google şi Twitter, precum şi a şefilor lor executivi Mark Zuckerberg, Sundar Pichai şi Jack Dorsey”, a declarat miliardarul, într-un anunţ făcut de la clubul său de golf din Bedminster, New Jersey. Cei trei CEO „pun în practică o cenzură ilegală, neconstituţională”, a acuzat Trump, într-un discurs rostit din spatele unui pupitru pe care era scris numele său.

„Cerem tribunalului federal al districtului sud din Florida să dispună încetarea imediată a cenzurii ilegale şi ruşinoase din partea grupurilor de reţele sociale care îi vizează pe americani. Cerem (...) încetarea tăcerii forţate”, a mai spus Trump. „Nu există dovadă mai bună că Big Tech sunt scăpate de sub control decât faptul că l-au interzis pe preşedintele în funcţie al Statelor Unite de pe platformele lor”, a explicat el.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5552 secunde